Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Tuesday, February 8, 2011

gumbira dalam tangisan

arini aq de 2 berita
~sedih & happy~
rase2 korang mane satu yang ag besh nak cite dulu
ok..yang epy dulu
yg happy nye ptptn aq da settle da segala borang2 yang pihak ptptn kasi kat aq
penat parents aq sain banyak2
alaa korang pn rase bende yang same gak kan
ngan b'semangat nye aq bangun seawal mungkin
dan gerak dari kolej kol 8 pagi
dok beratur tunggu giliran kat auditorium sampai la kol 3 td
bayangkan betapa lame nye dyorang kat atas pentas
ngan bersesak2 + beramai2 dalam audi tu
tp aq xsmpat amek gambo lak
sebab kepala aq da pusing tengok borang banyak sangat
tapi ag kesian kat akak2 ptptn tu kan
ag pening kepala dy nak layan kerenah student yang macam2 ni
tapi sib bek demam aq da beransur pulih
xde la sakit ag cm semalam
alhamdulillah la kan
sib bek jugak aq nye borang xde masalah
puhh lega!!

tapi yang menjadi masalh + berita xgembira wat aq ni
adalah pencil case aq ilang
tadi mase sebok2 cek borang2 tu aq letak pencil case tu kat sbelah
n then aq g la mntak ketua program @ KP kiteorang panggil kat cni cop borang2 aq yang xlengkap
pastu bile aq lik kat tempat duduk aq tu pencil case aq da pun ilang
da la sayang barang2 dalam tu
walaupun cume alat tulis biasa je
tapi sumer barang yang de dalam tu de value wat aq
da pkai pencil case tu dari aq diploma tw
da 3 taun da
tu  yang sedey sket ni
tapi yang tambah sedey ni
de skali pendrive kesayangan aq dalam tu
tu pndrive member aq kasi tu
mase aq li pendrive tu hrganye cecah RM40 untuk 1gb
tapi skang da murah da
tapi yang xbesh nye dalam pendrive aq tu de assignment yang aq kena anto sok
da la semalam aq wat sampai pagi
& then lupe lak nak save dalam laptop ni
pastu de lak slide untuk presentation malam sok
huhuhu sumer aq lupe nak save dalam laptop
tu yang wat aq sedey ni
tah sape la yang amek pencil case aq tu gaknye kan
pncil case pn nak amek ke??
ish3..
ape ke hal la korang2 ni kan
emm wat mase ni tu jela yang aq nak kongsi kat cni
sebabnye aq nk kena wat blek smer asgment aq yang da ilang tu
huhu adios...

P/S: jangan lupe simpan sumer yang penting2 dalam laptop skali..jangan lupe wat back-up t jadik cam kes aq sndri jugak yang susah.

No comments: