Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Friday, February 11, 2011

eNtrY b0saN pLus mEngarUt

sebenarnye xde pape nak untuk entry kali  nie,cume aku boring sesangat arini..
rase cam xde mood je,ntah angin barat daya mane tah yang wat aku jadik camni..
nak kata gado ngn boyefrenz aku xdak plak..nak kata lapo pun xjugak..aku da melantak
nasi + ayam kari + sambal tempe + sambal kerang..hahaha puas aku melantak siang tadi sampai malam nie aku kenyang
tapi aku xamek lak gambo sebab aq nengok
 dalam polisterin yang aku bubuh
 makan siang aku tu cam besh sangat je sampai tak hengat ape da...hahaha gelojoh..
agpun sebenarnye kamera fon aku yang skang ni pun xbape cantik la 
gambo dy..maklum la enset ciput-ciput je..opss bukan siput ye..hihihi aku beli enset ni pun dulu sebab alasannye aku nak nengok tb, tb nie bukan sejenis penyakit tb 
tu taw dy cume name glamer atau kata lebih profesional nye "television",hahaha suke2 aku je short form kan pekataan tu kan...ha pekataan ni tak leh gune mase wat karangan taw..wat blog tak pe..ngee~ okay back to story aku sebok2 nak li enset ni pun sebab t time aku boring-boring kat u t
bese la kat u tu de tb cume malas nak g turun bersesak 
dalam bilek tb yang cume 
bape kaki je luas dy tu..hahaha bukan sombong ye,cume malas xberapa rajin aje ye... 



haa ni la dia rupa enset aku yang tak seberapa tu
(CSL M30i)

gambo nie aku search kat google jek
tapi stylo gak pe mase nengok enset ni mase first2..agpun aku nak 
sokong barangan buatan malaysia..yela kalau tak orang kite sape ag yang nak sokong kan
btol tak...ngeeee.

tapi skang baru aku nyesal xsudah..tula dulu abang ko da pesan jangan beli..ko nak jugak bleli..abang ko kata ag xyah beli jenama ni..ko kata tak kire nak jugak
skang time la akibatnye..huhu padan muke aku kan xnak dengo nasihat orang ag..
haa tunggu jela aku de wet sok..t aku akan menyerang sumer kedai2 enpon
yang de kat setiap pelusuk daerah melaka ni
hahaha..ketawa ngan bangga nye..tapi tah bile nak dapat wet tu tah
buku pun xli ag sebok lak da pkir nk li enset..epp repot kat mak kang baru tau...
hahaha xbek kan aku hihihi..ni korang2 yang dok melepek bace blog aku yang tak de pape ni jangan ikut care aku k..wet tu simpan masuk tabung...t sok nak kawin senang,eh apsal lak aku dok cite pasal kawin lak ni..kensel2...wet tu simpan t gune untuk sambung study ag ke,nak wat li uma ke kete ke moto kenak tolong mak ayah ke nk bagi aku sket ke..
hahaha mule da mengarut aku ni, huhu tu tande nye mata aku ni 
da nk kuyu + hormon da tak stabil dan  katil pun da dok panggil2 aku da tu..
uh k la gudnite..saya mau tido esok ade kelas pagi daa...

No comments: