Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, February 19, 2011

hari yang mengujakan

arini aku bangun ngan perasaan yang cukup2 malas
kenape??sbb nye arini sumer student kbm wajib dtg sbb VC UiTM nk dtg cni
malas sebab kene bgun pagi2
tapi sbb VC nk dtg,aku rase teruja sgt2
wooho00 sonoknye..
bukan senang nk jumpe org2 atasan live ni
rase bangga skejap jadik student kat cni
 pastu kiteorang di wajibkan pakai baju kolej
di ulang diwajibkan yee...
kol 11.50 am da grak ni sebab excited sgt2 nk g sambut vc kite tu
hehehe so ngan muke masing cm xbrape nk epy pegi la berarak rmai2 g kat kbm
dlm kol 2 lebih tu sampai la beliau
sambil di arak ngan paluan kompang
ditambah pulak ngn budak2 yang dr pg td menjerit xsudah
tah sape la tu kan
hampeh tol menjerit2 da cm pe je

so pas dy masuk akt audi kiteorang pun lik sebab fara kata dy da lapo tahap cipan da
singgah la jap kat kedai kuning tu tapaw
pastu sampai je blek aku trus on laptop
godek2 kat google tu
aku jumpe la something yg menarik
timbang berat blog korang
haa tak paham??
okay korang g je kat sini tengok bape beratnye blog korang k
aku da try da dan keputusannye 0.01 saat
waahhh laju banget hahaha 
maknenye blog aku ni xla berat mane kan
okay pastu aku bukak lak facebo0k aku tu sambil intai2 wall orang len
pastu aku godek lak you tube 
pastu aku nampak lak video pasal ni



haa amacam?besh tak??walaupun aku xknal sape orang dalam video tu
tapi ade aku kesah??hahaha yang penting aku suke
sweet pe...
sonoknye klu dapat bf cmtu kan
best pe dpt bf rmntik cmtu
waaahh mmg kmpem syg smpai mati la
hahahaha

nota kuku kaki: rase2 bf sy nk wt cmtu gak x ek?? hehehe

No comments: