Followers

Meh Klik Sini Ramai-Ramai ^____^

KLIK SINI TIAP KALI SINGGAH YE!!

Saturday, March 25, 2017

i'm back, finally..

Hai uolls.



I'm back. 
Finally...
lepas da berkurun lamanya
masih sama seperti dulu
but....
with a new status.
As a fiancee to someone
^____^


Nanti ai hapdet gambar ye
Ni tengah curik-curik masa hapdet belog jap kat opis
hehe

stay tuned guys!

Sunday, December 13, 2015

pergi yang takkan kembali 😢

Salam.

Ya, pergi yang takkan kembali
Tetapi memori masih di hati
17tahun tanpa along di sisi
Perit rasa menangis di hati
Bukan bersedih, bukan meratapi
Sekadar ingin terus mengingati

Along, semoga kau tenang di sana
Al-fatihah~


Saturday, November 21, 2015

benda paling ai menyampah kat malaysia

Hai uolls.

Ai nak tanya sikit. Benda apa yang paling korang menyampah rasa nak mencarut '%&-£#£@*  pasal Malaysian people ni? Cer bagitau sikit. Hmmmm...ai rase sumer orang pun akan kata benda yang sama macam ape yang ai nak tulis pasni. Terpanggil nak sentuh isu ni sebab tadi ternampak satu quote twitter brother ni kat pesbuk. 

Pinjam quote bro ye jap 😉

Haaa...sape setuju dengan ai and brother ni angkat tangan cepat! Yup..benda ni paling ai menyampah sangat ngan orang-orang kita ni. Susah sangat nak bagi signal da kenapa. Menyusahkan orang lain okeyh. Apa guna pakai keta mahal puluh ribu sekali pun tapi signal tak reti nak pasang. Grrrr.... 😡😡 

Kite dok syok bawak berhemah pun, tapi disebabkan ada orang yang macam ni la boleh sebabkn berlaku banyak accident korang tau tak. Kalau sempat orang belalang nak brek takpe ag. Kang kalau tak sempat brek, tersondol bonet keta ekau tau pulak marah. Pastu siap ade undang-undang kalau berlaku accident sondol keta dari belakang, mesti orang belakang yang salah. Alasannya tak menjaga jarak yang selamat. 😢😢

Esepcially yang buat camni orang yang teksi dengan yang bawak keta import. Memang perangai serupa #£&+%£*@. Hahaha ai bukan prejudis ye. Tapi ikut pengalaman yang ai sendiri penah alami taw. 

Sape penah kena camni, pliss share sikit cara nak nasihatkan orang cenggini.. 😊😊